イベント情報 EVENT

【8/26 (Saturday) World Cooking】Nilagang baboy, Wax gourd soup, Coconut dessert (Philippines)

【8/26 (土)ワールドクッキング~フィリピン編1~~】 フィリピン風肉じゃが・冬瓜のスープ・ココナッツぜんざい

2017.07.12(Wed)

Category
8月 フィリピン風肉じゃが・冬瓜のスープ・ココナッツぜんざい[フィリピン]
8/26 (土) 10:30-13:00
参加費:4,000円(レッスン代、お食事代含む)

8月のワールドクッキングでは、最近人気のフィリピン料理をご紹介いたします。たくさんのお野菜、豚肉、鶏肉を使うことが、熱帯で元気に過ごすための秘訣です。フィリピン料理は、原住民の時代からマレーシア、インドネシア、インド、日本、中国、スペイン、アメリカ料理の影響を受けながら、進化してきました。日本と同じく、お米を主食としている国です。おいしいフィリピン料理を作って、フィリピンのきれいなビーチにいる気分になりませんか。

※キャンセルの場合は3日前までにお電話でご連絡ください。
久松和先生:文化の伝道師。国際講座、お料理教室(薬膳カレー、多国籍料理)等の講師の他、外国人、留学生との異文化交流を一般の方にも広く楽しんでいただけるようなイベントコーディネーターとしても幅広く活躍中。
Nilagang baboy, Wax gourd soup, Coconut dessert (Philippines)

Saturday August 26th
10:30-13:00
Fee: 4,000yen (lesson, English recipe & meal inclusive)

World Cooking class in August introduces Philippine cuisine which has been popular recently for its healthiness. Using lots of vegies, fresh pork, chicken or fish has a great influence on staying healthy in tropical weather. Philippine cuisine has evolved from their Austronesian origins to a mixed cuisine of Malay-Indonesian, Indian, Japanese, Chinese, Spanish, and American. Same in Japan, Philippine people live on rice. Try Philippine cooking class, and you’ll feel as if you are relaxing on a coral reef beach in Philippines.

※In case of cancellation, please make a phone call 3 days before the lesson.
Kazu Hisamatsu: international tutor, cooking specialist, medicinal curry specialist, interculture expert.

お申し込みはこちら