イベント情報 EVENT

【January 27th (Sat)】World Cooking -Southern Indian Food-

【1/27(土)】ワールドクッキング~南インド編~

2017.12.09(Sat)

Category イベント 料理教室
メニュー
ココナッツチキンカレー
パコラ
トマトチャツネ
日時: 1月27日(土)10:30-
参加費:4,000円(レッスン、食事代込)
持ってくるもの:エプロン
おいしい南インド料理のレシピを習ってみませんか。1月のワールドクッキングでは、南インド料理、ココナッツチキンカレー、パコラ、トマトチャツネを作ります。カレーそのものが体に良い上に、ココナッツで美容効果の高いカレーになります。パコラはインド風野菜の天麩羅です。チャツネは様々な料理に使えるソースです。1年の始まりに南インド料理を作ってみませんか。

※キャンセルの場合は3日前までにお電話でご連絡ください。
久松和子先生:文化の伝道師。国際講座、お料理教室(薬膳カレー、多国籍料理)等の講師の他、外国人、留学生との異文化交流を一般の方にも広く楽しんでいただけるようなイベントコーディネーターとしても幅広く活躍中。

Southern Indian food
Menu
Coconut chicken curry
Pakora
Chutney
Date:Friday January 27th , 10:30-
Fee: 4,000yen (lesson, English recipe & meal inclusive)
Things to bring: Apron
Learn the art of making Indian curry and how to prepare delicious recipes featuring Southern Indian dish! In January world cooking class, you will learn how to make coconut chicken curry, pakora and chutney. Coconut curry is good for your health and
beauty because curry itself has a number of valuable health benefits, and coconut contains nutrients. Pakora is popular hot snack like tempura. (Normally vegetable tempra) Chutney is most widely known as a condiment originating in India.
Try and taste Southen Indian food in the first month of the year.

※In case of cancellation, please make a phone call 3 days before the lesson.
Kazuko Hisamatsu: international tutor, cooking specialist, medicinal curry specialist, interculture expert.

お申し込みはこちら