イベント情報 EVENT

【October 8th (Sunday) ~Enjoy Japanese autumn dishes~

【10/8 (日)秋の味覚を楽しむ会】

2017.09.06(Wed)

Category
食欲の秋がやってきました!SUiTO FUKUOKA清水料理長が厳選した食材で、クッキングショーを行います。秋の味覚を楽しんでいただける ミニディーナコースです。

秋の味覚を楽しむ会


前菜    有の実 生麩 白和え
      秋刀魚ポン酢〆 肝卸し
      黄菊 春菊 お浸し
      舞茸天ぷら 抹茶塩

 椀物    清まし仕立て
         銀杏真丈 松茸
           三つ葉 酢橘

焼物    秋鮭 きのこ味噌焼き
        栗渋皮煮 蓮根煎餅
 むかご 茗荷甘酢漬け
  
煮物    菊花かぶ 含め煮
         ずわい蟹餡かけ

食事    焼き鯖ごはん
留 なめこ 青葱 味噌汁
         香 茄子浅漬け 刻み蕪菜

 甘味     熟し柿 ゼリー掛け

平成二九年十月吉日   
料理長 清水良生

日時: 10/8 日曜日 18:00~20:00
参加費: 3000円
※キャンセルされる場合は3日前にお知らせ下さい。
Finally it is Autumn, the season of renewed appetite!
With SUiTO Fukuoka`s Chef Shimizu`s selected ingredients, we will hold a special autumn dinner !
A Dinner-Mini course to taste the flavor of autumn!

~Enjoy Japanese autumn dishes~

Appetizer
Pear, Wheat gluten ,Salad with smashed tofu and sesame
Pike with ponzu, sliced liver, Yellow chrysanthemum, Edible chrysanthemum, boiled vegetable with soy sauce, Maitake tempura with green tea salt

Soup
Dahi soup with smashed ginkgo and matsutake, mitsuba, sutachibana

Grilled
Salmon and mushroom with mino, sweat chestnut, rice cracker lotus root flavor propagule, slices of ginger pickled in sweetened vinegar.

Stewed dishes
Turnip and vegetable boiled in syrup, zuwai crab with starchy sauce.

Rice dish
Rice seasoned with mackerel. Miso soup served with nameko mushroom, green onion. pickled eggplant, chopped kaburana.

Dessert
Ripe persimmon.

Date : 8th October (Sunday)
Time : 18:00 – 20:00
Price : 3000 Yen
In case of canceling, reservation, please let us know 3 days before the event.

お申し込みはこちら