スタッフブログ STAFFBLOG

World cooking 〜South Indian Curry 〜

ワールドクッキング〜南インド編

2017.05.21(Sun)

Category グルメ情報 スタッフおすすめ イベント報告
5月のワールドクッキングでは、本場の南インドカレー、チャイを作りました。
南インドカレーの特徴は、野菜がたくさん入っていて、なめらかで、ごはんによく合うことです。つまりヘルシーで、ベジタリアンの方にも人気です。
料理専門家のベル先生のレシピについての説明の後、参加者のみなさんは調理に取りかかりました。
里芋が茹で上がるのを待っている間、参加者のみなさまは、スパイスの王様カルダモンを食べてみました。インドネシアの人は、お口のケアに使っているそうです。
ベル先生のレシピには、いろいろなフレーバーのチャイの作り方も載っており、参加者のみなさんは喜んでおられました。
今回参加してくださったみなさま、本当にありがとうございました!またお会いできるのを楽しみにお待ちしております!
World cooking lesson in May offered authentic South Indian curry, Indian style taro fries and chai!
The feature of South Indian curry is containing lots of vegetables, very smooth and great combination with rice. Not to mention it's very healthy and very popular among vegetarians!
After the cooking specialist Belle's some explanations about recipes, the participants started cooking!
While waiting for taro getting ready, each of them tried to eat a cardamom seed which Indian people actually use for dental hygiene.
Various kinds of chai recipe by Belle attracted the participants!
Thank you so much for participating I our 'World Cooking' event. We look forward to seeing you again!